przepyszna biała czekolada z naturalnym aromatem wanilii Madagaskar
przepyszna biała czekolada z naturalnym aromatem wanilii Madagaskar

Czekolada Lindt Excellence

Czekolada Lindt stworzona jest z najlepszego kakao i wysokiej jakości składników, które sprawiają, że linia Excellence jest wyjątkowa. Unikalny proces produkcji i gładka konsystencja czekolady tworzą prawdziwe słodycze premium.

Ocena ogólna:

15,00 zł

Najniższa cena produktu 15,00 zł w ciągu ostatnich 30 dni

Kup więcej! Oszczędzasz do 10%
Ostatnie sztuki w magazynie

tag_faces 2 pkt w Programie Lojalnościowym

Czekolada Lindt Excellence

Każda tabliczka czekolad Lindt Excellence to bogactwo i pełnia smaku. Najlepsze kakao i wysokiej jakości składniki, unikalny proces produkcji oraz jedwabista, gładka konsystencja sprawiają, że każda z tych czekolad jest wyjątkowa. 

1. Lindt Excellence White, 100 g - Biała czekolada z naturalnym aromatem wanilii Madagaskar.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza, emulgator: lecytyny (soja), naturalny aromat wanilii Madagaskar, ekstrakt z wanilii Bourbon. Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.

2. Lindt Excellence Sea Salt Caramel, 100 g - Czekolada mleczna z kawałkami karmelu i solą morską.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, kawałki karmelu (cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny) 15%, mleko w proszku, miazga kakaowa, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól morska 0,3%, emulgator: lecytyny (soja), aromaty. Może zawierać nasiona sezamu i orzechy.

3. Lindt Excellence Orange Intense, 100 g - Szwajcarska czekolada deserowa z sokiem pomarańczowym i migdałami.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, preparat pomarańczowy (7%) (puree z pomarańczy [34%], cukier, jabłko, błonnik ananasowy, regulator kwasowości [kwas cytrynowy], substancja żelująca [alginian sodu], stabilizator [fosforany wapnia], aromat), migdały (7%), tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny: soja), aromaty. Może zawierać mleko, orzechy laskowe i inne orzechy.

4. Lindt Excellence Pear Intense, 100 g - Wyśmienita czekolada deserowa z gruszką i kawałkami migdałów.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, wsad gruszkowy 7% (przecier gruszkowy i sok gruszkowy (z zagęszczonego soku) 37%, syrop fruktozowy, cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, aromat, substancja żelująca (pektyny), błonnik z cytrusów, kwas (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (cytryniany potasu)), migdały (7%), tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), aromaty. Może zawierać mleko, orzechy laskowe i inne orzechy.

5. Lindt Excellence Fig Intense, 100 g - Czekolada deserowa z figami i kawałkami herbatników.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, wsad figowy 7% (cukier, przecier figowy 31%, pulpa cytrynowa, błonnik owsiany, substancja żelująca (pektyny), aromat figowy), tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, kawałki herbatników (mąka pszenna, cukier, tłuszcze roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, białka mleka, sól, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu), emulgator: lecytyny (słonecznik), przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli), emulgator: lecytyny (soja), aromat (waniliowy, figowy). Może zawierać orzechy laskowe, migdały i inne orzechy.

6. Lindt Excellence a tuoch of Sea Salt, 100 g - Czekolada gorzka z solą morską.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), sól (0,3%), aromat waniliowy. Może zawierać mleko, orzechy laskowe i inne orzechy.

7. Lindt Excellence Raspberry Intense, 100 g - Czekolada gorzka z kawałkami malin.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, liofilizowane maliny 2%, emulgator: lecytyny (soja), aromat naturalny, aromat. Może zawierać nasiona sezamu i orzechy.

8. Lindt Excellence Caramelised Hazelnut, 100 g - Delikatna ciemna czekolada z karmelizowanymi orzechami laskowymi oraz kruchymi kawałkami karmelu.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, karmelizowane orzechy laskowe 12% (orzechy laskowe, cukier), tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, kawałki karmelu 3% (cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe), sól, aromat), emulgator: lecytyny (soja). Może zawierać inne orzechy oraz nasiona sezamu.

9. Lindt Excellence Cocoa 65%, 80 g - Czekolada mleczna o podwyższonej zawartości kakao (65%).

Składniki: miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, cukier, śmietanka w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja). Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.

Opinie

Oceny produktu

Cena/Jakość:

Zaloguj się, aby dodać opinię